iskonska priroda / Kozmetički brend inspiriran je prirodom Like i izvorskom vodom rijeke Gacke: 'Pazimo i na očuvanje okoliša'

Image

Gacka je jedna od najčišćih rijeka na svijetu i temelj je svih proizvoda Plasinije

24.4.2022.
13:45
VOYO logo

Hrvatski kozmetički brend Plasinia inspiriran je ljepotu motiva i krajolika Gacke i Gacke doline te cijele regije. Vođena predivnom prirodom Gacke doline iz koje su i njeni roditelji, Ivanka Đelilović osnovala je Plasiniju. 

''Ljubav za taj kraj, dakle, potiče još iz djetinjstva. Stoga sam izgradila kuću sa suprugom u Gackoj dolini. I tako se rodila ideja kako ljepotu tog kraja pretočiti u kreme. Ta iskonska priroda navela nas je razmisliti kako da tu čistu ljepotu prenesemo na drugog čovjeka, a da pri tome sudjelujemo u očuvanju okoliša'', ispričala nam je Đelilović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Gacka je jedna od najčišćih rijeka na svijetu i temelj je svih proizvoda Plasinije. Rijeka je to obogaćena kisikom, mineralima i hranjivim tvarima, čineći ju nevjerojatno hranjivom i korisnom za zdravlje. Također omogućuje veću kombinaciju sastojaka unutar formulacije, čime se omogućuje djelotvornija njega kože, pojašnjava nam vlasnica brenda.

Ima nekoliko proizvoda koji su među kupcima posebno popularni, to je hranjiva krema za lice s uljem baražine i esencijom mirte. Uz to, kupci se, svjedoči nam Đelilović, često odlučuju  i za hranjivu kremu za ruke s esencijom mirte i nerafiniranim kariteom, te umirujući maslac za tijelo  s sljezom i bademovim uljem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
saveznik noćne rutine /

StarSilk rade svilene jastučnice za koje žele da postanu dio noćne rutine kupca: 'Svila ne lomi kosu i ne gužva kožu'

Image
saveznik noćne rutine /

StarSilk rade svilene jastučnice za koje žele da postanu dio noćne rutine kupca: 'Svila ne lomi kosu i ne gužva kožu'

Zainteresirani Plasinia proizvode mogu pronaći i online i offline. Fizički se prodaju u Martićevoj 14C u Zagrebu, u Ljekarnama Zagrebačke županije, u Gospiću u Suvenirnici  Zera i Zelenoj kućici u Splitu. Za one koje više vole kupovati online, Plasini ima svoju službenu stranicu

Image
Image

Lansirati vlastiti brend, Đelilović priznaje, nije bilo lako. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Na tržištu je puno kozmetike i puno je izazova plasirati svoj brend. Potrebno je puno angažiranosti da bi se uspješno brendirala neka priča i naposljetku realizirala na tržištu. Pogotovo u doba globalne pandemije. U našem slučaju potreba i želja da se stvori autentična hrvatska kozmetika koja se može nositi s vodećim brendovima u industriji bila je nit vodilja'', kazala je Đelilović.

Image
Image

No svi izazovi, puno se lakše prebrode ukoliko se voli svoj posao, a vlasnica brenda kaže to nije teško kada su inspirirani Likom, čiji lokaliteti i njihova ljepota oduzima dah. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To je dovoljna inspiracija za razvoj brenda i kozmetičkih proizvoda koji istinski odišu duhom Hrvatske'', rekla je Đelilović. 

U budućnosti planiraju i dalje širiti asortiman. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U planu je dječja linija i još neki proizvodi. I naravno, održati se u ovom iznimno turbulentnom vremenu'', ispričala nam je Đelilović. 

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo