majčin karakter u nakitu / Nakit od poludragog kamenja inspiriran je majčinom ljubavi, vlasnica kaže: 'Izrađujem nakit koji će potaknuti emociju'

Image

Vlasnica brenda rekla je kako majke cijeloga života brinu o nama i pružaju nam potporu, te kako je htjela pretočiti majčin brižni karakter u nakit

3.4.2022.
12:50
VOYO logo

Brend Anka jewelry nastao je i započeo s radom prije nešto više od dvije godine. Vlasnica brenda Antonija Ivanković ispričala nam je kako je mjesecima skupljala hrabrost da realizira svoje kreativne ideje. 

''S brendom Anka Jewelry htjela sam na hrvatsko tržište nakita donijeti nešto novo i drugačije, te pripadnicama ljepšeg spola ponuditi proizvod koji će odražavati mene, moje stavove i uvjerenja, ali i potaknuti emociju. Osim toga, a i želje za pustolovinom u privatnom poduzetništvu, moja najveća želja je da na neki način odam počast svojoj majci Anki za sve što je učinila za mene, te je upravo zbog toga cijeli brand posvećen njoj'', kazala je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Anka jewelry
Image
Foto: Anka jewelry

Čak je i logo brend vlastoručni potpis njezine majke. 

''Moja Anka je predivna majka, najbolja prijateljica, vječna podrška, najiskreniji kritičar i vječiti borac, tako da zbilja nisam mogla imati bolji uzor u životu. Stoga je i glavni nositelj Anka nakita poludrago neobrađeno kamenje iza kojeg se krije bitna poruka, a to je da je nesavršeno, nepolirano, bez filtera najčešće i najljepše'', naglasila je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnica brenda rekla je kako majke cijeloga života brinu o nama i pružaju nam potporu, te kako je htjela pretočiti majčin brižni karakter u nakit. Na taj način Anka Jewelry će, vjeruje Ivanković, uvijek imati pozitivnu energiju. 

Image
Foto: Anka jewelry
Image
Foto: Anka jewelry

Sav Anka jewelry nakit načinjen je od mjedi koji je presvučen plemenitim metalima, 14-karatnim zlatom, rodijem i ružičastim zlatom, a u ponudi se nalazi više od petnaestak poludragih kamenja. S posljednjom Purpose kolekcijom u asortimanu se po prvi put nalaze i posve nova poludraga kamenja, od kojih su neka po prvi puta dostupna na hrvatskom tržištu nakita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolekcija Purpose inspirirana je uzrečicom „Preko trnja do zvijezda“ pa i sam dizajn nakita izgledom podsjeća na trnovite grane na čijim se vrhovima nalaze zvijezde, odnosno poludrago kamenje.

Image
tekstilne rukotvorine /

Vlasnica modnog brenda koji je inspiriran hrvatskom kulturnom ostavštinom: 'Posvetim se svakom odjevnom predmetu'

Image
tekstilne rukotvorine /

Vlasnica modnog brenda koji je inspiriran hrvatskom kulturnom ostavštinom: 'Posvetim se svakom odjevnom predmetu'

Trenutno nakit još uvijek izrađuje sama, no kaže kako ima ogromnu podršku čitavog kreativnog, produkcijskog i fotografskog tima koji čine mladi i entuzijastični kreativci s kojima redovito radi na svim novim kampanjama, te bez kojih ne bih mogla realizirati brojne ideje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve Anka Jewelry kolekcije mogu se razgledati i kupiti i online ili uživo, i to u Babushka storeu (Vlaška ulica 7, Zagreb), Experience Trogir storeu (Budislavićeva 14, Trogir), na službenoj internetskoj stranici te na službenom Instagram profilu.

''Od četiri kolekcije svaka priča svoju vlastitu posebnu priču, te su se do sada sve pokazale uspješnima, a i povratne informacije bile su odlične. Žene ih kupuju za sebe, a muškarci kao poklon boljim polovicama, majkama, sestrama… U ponudi su tako kolekcije Goddesses Dream, Goddesses Tears, Goddesses Garden i Goddesses Purpose. Ogroman interes svakako uvijek privuku prstenja iz svih naših kolekcija, koja su većinom ukrašena kamenjima čija je poruka ljubav i sreća. Dodatno Tears kolekcija kao svojevrsni klasik za one koje vole više klasičniji nakit s obzirom da je nositelj kolekcije biser, nježan i decentan ali sa vrlo snažnom porukom za onoga tko ga nosi'', rekla je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Anka jewelry
Image
Foto: Anka jewelry

Iako priznaje kako je ponekad izazovno biti poduzetnik, puno je lakše zato što voli to što radi i njen posao je ispunjava. 

''Cijela priča iza brenda Anka Jewelry i nastala je iz čiste ljubavi prema lijepome, nakitu, životu. Tako da je malo reći da apsolutno volim ovaj posao. I inače sam uvjerenja da, ako osoba voli ono što radi, sigurno ne može doživjeti neuspjeh, jer taj osjećaj zadovoljstva i sreće ništa ne može nadmašiti'', naglasila je vlasnica brenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo