MAFIJAŠKE ORGIJE / Manekenke u strahu: Privatni pornići završili u policiji

Image
Foto: PHOTOS.COM

Mobiteli srpskih kriminalaca puni su privatnih snimki seksa s poznatim manekenkama i pjevačicama. Najpoznatija je ona na kojem se plavokosa srpska pjevačica 'druži' sa 'zemuncima'.

31.5.2012.
12:20
PHOTOS.COM
VOYO logo

Navodni pornić Nataše Bekvalac kojim je nalaznik njezinog iPhonea navodno pokušao ucjenjivati plavokosu pjevačicu, nije jedini koji je završio u krivim rukama.

Naime, prema pisanju srpskog Pulsa pornići mnogih njezinih kolegica nalaze su rukama policije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor iz policije otkrio je za Puls na koje sve načine intimne snimke stižu do publike, tko su njihovi režiseri, a tko gledatelji.

Tako je navodno jedna od prvih zaplijenjenih snimki ona na kojem je jedna "poznata plavokosa pjevačica koja se dvaput udavala", a režiser snimke jedan je od vođa originalne postave "zemunskog klana". Snimka je zaplijenjena tijekom akcije "Sablja" 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuta pjevačica snimljena je tijekom seksa pored stola punog kokaina. Osim nje, u bludničenju je sudjelovalo još nekoliko djevojaka, a "zemunci" su navodno išli u krug i seksali se sa svim djevojkama naslonjenim na stol.

Isti se mafijaški šef snimio i za vrijeme seksa s jednom hrvatskom manekenkom, a na svom mobitelu imao je pozamašnu kolekciju privatnih pornića s poznatim damama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor tvrdi da nema zloupotrebe ovakvih snimki i da se one mogu koristiti samo ukoliko osim seksa na njima postoji određeni detalj koji dokazuje neku kriminalnu aktivnost, na primjer, ako se na njima vidi droga ili oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo