ODANI MINISTAR / Maras vjeran premijeru: 'Ne vjerujem da je lagao!'

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Ministar poduzetništva Gordan Maras rekao je danas u Jastrebarskom da vjeruje premijeru Zoranu Milanoviću, a ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović kaže kako ne može zamisliti da bi premijer lagao o kreditu za svoju bivšu šogoricu.

31.5.2014.
16:21
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

JASTREBARSKO - Ministar poduzetništva GordanMaras rekao je danas u Jastrebarskom da vjeruje premijeru ZoranuMilanoviću, a ministar zaštite okoliša i prirode MihaelZmajlović kaže kako ne može zamisliti da bi premijer lagao o kreditu za svoju bivšu šogoricu.

"Ja ne vjerujem da je lagao, ne mogu vjerovati neimenovanim izvorima, vjerujem premijeru", odgovorio je Maras na pitanje novinara "je li moguće da je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović izašao pred javnost i svjesno lagao da ništa ne zna o spornom kreditu za svoga brata i šogoricu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zmajlović je rekao kako ne može zamisliti da premijer laže, ali da ne može ni komentirati današnje novinske napise o tome, jer ih nije ni pročitao.

Premijer Milanović je u razgovoru za današnji "Jutarnji list" rekao kako nema baš nikakve veze sa slučajem HBOR-ova kredita bivšoj supruzi njegova brata. Istaknuo je kako ne zna posve točno kojim se poslovima njegov brat sada bavi niti bi ikada pomislio iskoristiti svoj politički utjecaj u njegovu korist. "Držim se podalje od toga", rekao je Milanović u interviewu za "Jutarnji list" u kojem je istaknuo kako je uvjeren da će SDP pobijediti na parlamentarnim izborima s njim kao predsjednikom stranke i Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su danas u Jastrebarskom, gdje se održavala manifestacija „Poslovni uzlet“, ministra Marasa pitali i je li izlazak iz politike bivšeg ministra financija SlavkaLinića dobro ili loše rješenje, a on je odgovorio kako zna da je to bila Linićeva želja već prije, i 2003. godine nakon gubitka izbora vlade IviceRačana.

"Znam da je definitivno najavljivao da će nakon ovog mandata otići u političku mirovinu. Slavko Linić je prisutan u hrvatskoj politici 25 godina, puno toga je dao i SDP-u i hrvatskoj Vladi, i ako je to njegova odluka, radi se o zasluženoj mirovini", rekao je Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo