VRIJEDI MILIJUNE / Markić na Šipanu posjeduje luksuznu vilu s nogometnim igralištem!

Image
Foto: dubrovnikpress.hr

Željka Markić vlasnica je luksuzne vile na otoku Šipanu koja vrijedi milijune i proteže se na nekoliko tisuća četvornih metara.

25.11.2013.
15:54
dubrovnikpress.hr
VOYO logo

Čelnica građanske inicijative "U ime obitelji"ŽeljkaMarkić posjeduje luksuznu vilu vrijednu nekoliko milijuna kuna na otoku Šipanu.

Dubrovnikpress, koji je objavio fotografije spomenute vile, piše kako je od Crkve otkupljena stara mlinica iznad Suđurđa te, okružena zidom koji je podignut, preuređena u luksuzno imanje s malonogometnim igralištem i bazenom okruženim maslinama.

Dubrovački dnevnik
piše kako su uvidom u zemljišne knjige otkrili da je Markić sveukupno kupila 4600 kvadrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijena građevinskog zemljišta na otoku Šipanu je 100 eura za kvadrat, znači da je Markićka samo na zemljište potrošila 460 tisuća eura. Prosječna cijena kuće u Suđurđu na Šipanu je oko 1000 eura za kvadrat, pa tome treba pridodati još 155 tisuća eura za kuću što je sveukupno potrošenih 615 tisuća eura prije ikakve adaptacije", piše Dubrovački dnevnik.

Jedan visoko rangirani političar iz Suđurđa, koji je želio ostati anoniman, rekao je za Dubrovački dnevnik da vila Željki Markić služi za sektaške seanse na kojima sudjeluju mlade osobe. Kaže da ona na Šipanu boravi nekoliko mjeseci godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo