USKOK NA VEZI / Matanić kao pokajnik?

Image

Robert Matanić, uhićeni pripadnik kriminalnog miljea koji se dovodi u vezu s ubojstvom Ive Pukanića i Nike Franjića odlučio surađivati sa USKOK-om

30.10.2008.
15:28
VOYO logo

ZAGREB - Robert Matanić, uhićeni pripadnik kriminalnog miljea koji se dovodi u vezu s ubojstvom Ive Pukanića i Nike Franjića, odlučio je već u fazi predistrage skinuti svaku sumnju sa sebe i razgovarati s USKOK-om. Tako tvrdi odvjetnik Zoran Pilipović te odbacuje nagađanja da Matanić želi biti pokajnik.

Pilipović također sa sigurnošću poručuje da Matanić nije atentator na Pukanića i Franjića, ali da postoje "objektivne okolnosti zbog kojih je povezan sa slučajem". Zbog Matanićeve želje da razgovara sa USKOK-om Pilipović odustaje od njegove obrane i preuzima slučaj njegova bratića Luke Matanovića, također uhićenog u sinoćnjoj akciji. Privedeno je ukupno deset osoba i još uvije se utvrđuje njihova povezanosz sa atentatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija će uhićene dodatno zadržati još 24 sata. Krunoslav Borovec je rekao da će policija, "kad obavi posao", podnijeti kaznene prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo