TRAGOVI VODE U INOZEMSTVO / Medvedev: Počinitelji su zvijeri

Ruski predsjednik je poručio da će počinitelje zvjerskih napada pronaći i uništiti. Tragovi navodno vode prema Afganistanu i Pakistanu.

30.3.2010.
5:53
VOYO logo

MOSKVA - "To su jednostavno zvijeri", rekao je za počinitelje atentata ruski predsjednik Dimitrij Medvedev koji je tijekom večeri posjetio stajalište podzemne željeznice Lubjanka kako bi na mjesto nesreće položio vijenac od crvenih ruža.

"Nema nikakve sumnje da ćemo ih pronaći i uništiti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvama atentatima počinjenim na stajalištu Lubjanka i Park kulturi, poginulo je najmanje 38 osoba, a ranjene su 64, po podacima vlasti.

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov rekao je u ponedjeljak navečer da nije isključeno da tragovi dvostrukog napada na moskovsku podzemnu željeznicu u kojemu je poginulo 38 ljudi, vode u inozemstvo, javila je agencija Interfax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne isključujem tu mogućnost, ništa ne smijemo isključiti", kazao je Lavrov novinarima u Kanadi, a prenosi Interfax.

"Svi mi jako dobro znamo da su ilegalni teroristi veoma aktivni na granici Afganistana i Pakistana", kazao je ruski ministar vanjskih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da se ondje pripremalo nekoliko napada koji su počinjeni ne samo u Afganistanu, već i u drugim zemljama. Katkada ti putovi vode sve do ruskog Kavkaza", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo