MAILOVI SU 'MONTIRANI'? / Mihanović odbrusio Kosor: Vidimo se na sudu!

Prepiranja bivše premijerke Jadranke Kosor i Damira Mihanovića nastavljaju se, i to pred očima javnosti. Jedan od ključnih svjedoka u aferi Fimi-media obrušio se na šeficu HDZ-a te joj poručio: Vidimo se na sudu!

31.1.2012.
20:28
VOYO logo

ZAGREB - Nakon što je na konferenciji za novinare Jadranka Kosor medijima podijelila prijepise e-mailova koje joj je navodno slao bivši predsjednik Uprave "Croatia osiguranja"Damir Mihanović, oglasila se i druga strana.

"E-mailovi koje vam je podijelila Jadranka Kosor izmijenjeni su, a kako bih to potvrdio zatražit ću elektroničko vještačenje istih", izjavio je Mihanović na konferenciji za novinare.

Priznao je kako je bivšoj premijerki slao mailove, u kojima ju je molio da ga zaštiti kao svjedoka, ali se ona nikada nije oglasila. Također, otkrio je kako ga je samo dva dana nakon intervjua za Večernji list nazvala jedna ženska osoba iz Vlade te kako je odmah prepoznao njezin glas.

"Prijavio sam prijetnju DORH-u i očekujem da identificiraju taj glas. Da pustimo snimku, svi bi taj glas prepoznali", rekao je zagonetno.

Dodao je kako neće podnijeti privatnu tužbu protiv Kosor, ali budući da je ona najavila kako će tužiti njega, samo joj je poručio - vidimo se na sudu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo