premijer u čudu / Milanović o vojnom mimohodu u Zagrebu: 'Tko može biti protiv toga?!'

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Predsjednik Vlade Zoran Milanović u petak je izrazio čuđenje protivljenju zamisli da se vojni mimohod na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza, održi u poslijepodnevnim satima u Zagrebu, upitavši 'tko može biti protiv toga'

17.4.2015.
14:18
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović u petak je izrazio čuđenje protivljenju zamisli da se vojni mimohod na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza, održi u poslijepodnevnim satima u Zagrebu, upitavši 'tko može biti protiv toga'.

"Ne mogu vjerovati da netko može biti protiv vojnog mimohoda na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja u poslijepodnevnim satima u glavnom gradu Hrvata. Tko može biti protiv toga? Mislim, predsjednica nije protiv toga", ustvrdio je Milanović odgovarajući na novinarske upite u Trogiru gdje je u petak posjetio gradilište mosta kopno - otok Čiovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je ponavljajući protupitanje novinarima kazao opetovano "tko može biti protiv toga", a novinari su uzvratili opaskom "netko tko štedi".

Na tu novinarsku opasku Milanović je, pak, uzvratio protupitanjem: "Tko štedi ? Znači da vojnici ne dobiju dnevnice. Ja mislim da će ih izvana zaraditi, dodao je".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit zašto se nije odazvao na sastanak predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, koja ga je, u sklopu razgovora s predsjednicima parlamentarnih stranaka na Pantovčaku pozvala kao predsjednika SDP-a, Milanović je odgovorio da su to "Tempi passati !" (lat. prošla vremena), dodavši da se još uvijek urazumuljuje kao predsjednik SDP-a.

Milanović je odbacio i novinarsku konstataciju da su mu i sindikalni predstavnici zamjerili na nedolasku na sastanak s predsjednicom države, rekavši mu da je sebičan te da tako i njih izbjegava, kao i predsjednicu Republike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, to ni jedno ni drugo nije točno, vi to dobro znate. Ne znam o čemu konkretno govorite", rekao je premijer Milanović novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo