USKOK kod bivšeg ministra / Milinović pod istragom zbog Plitvičkih jezera?

Image
Image

Bivši ravnatelj Plitvičkih jezera Borislav Perica optužio je bivšeg ministra Darka Milinovića i ravnatelja NP Plitvička jezera u ostavci Branislava Šutića za kriminal u Nacionalnom parku, nakon čega se oglasio i najpoznatiji lički HDZ-ovac.

12.6.2012.
8:56
VOYO logo

USKOK je pokucao i na vrata bivšeg ministra zdravstva Darka Milinovića. Naime, nakon što su mediji prenijeli otvoreno pismo bivšeg ravnatelja Plitvičkih jezera, Borislava Perice, HDZ-ovom saborskom zastupniku Darku Milinoviću i ravnatelju NP-a Plitvička jezera u ostavci Branislavu Šutiću, za slučaj su se zainteresirali i istražitelji USKOK-a.

Perica je u spornom pismu prozvao dvojac za kriminal, nakon čega je i sam završio na obavijesnom razgovoru u riječkom uredu USKOK-a.

"Ispitivali su me četiri sata, a zanimalo ih je sve ono o čemu sam progovorio u otvorenom pismu. Sve sam potvrdio i upozorio na to da o svemu što sam rekao postoje zapisnici i snimke. Isto tako, pitao sam ih zašto su sada odjednom reagirali i pozvali me nakon što su mediji objavili moje otvoreno pismo, iako sam im u nekoliko navrata sve to već bio slao pisanim putem", kazao je Perica za Jutarnji list.

Darko Milinović je to objasnio logičnom reakcijom pravne države te dodao kako je on u svom odgovoru upozorio USKOK da provjere i Pericino poslovanje u Nacionalnom parku.

Perica je Milinovića i Šutića prozvao za izvlačenje novca iz NP-a Plitvice te da je po njihovu nalogu morao birati dobavljače te ustanove. Naravno, optuženi dvojac je odmah reagirao izjavivši kako je baš Perica sklapao štetne ugovore, piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo