potreba za volonterima / Ministarstvo poziva veterinare za pomoć na poplavljenim područjima

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je veterinare koji žele volonterski sudjelovati u Stožeru kao pomoć u radu veterinarske službe na poplavljenom području.

24.5.2014.
9:42
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede pozvala je veterinare i studente te struke da se prijave za pomoć na poplavljenim područjima.

"Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede ovim putem poziva sve osobe veterinarske struke, studente veterinarske medicine te ostale zainteresirane osobe koje žele volonterski sudjelovati u radu Novog županijskog kriznog stožera Vukovarsko–srijemske županije kao pomoć u radu veterinarske službe na poplavljenom području, da se jave u krizni stožer Vukovarsko-srijemske županije", navodi se u današnjem priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volonteri se trebaju javiti veterinarskim inspektorima koji će ovisno o stručnoj spremi volontera i potrebama na terenu, organizirati rad.

Kao kontakt osobe navedeni su viši veterinarski inspektor Ministarstva poljoprivrede Nada Ćaleta, (mobitel: 099/815-6373, e-mail: nada.caleta@mps.hr) te veterinar Mijo Fury (mobitel: 098/217-103, e-mail: vet.stan.zupanja2@gmail.com).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo