Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Srce će vam se slomiti

Mislila da je puška: sirijska djevojčica podignula ruke u znak predaje

Ova upečatljiva fotografija je nastala kada je Sagirli posjetio izbjeglički kamp Atmeh u Siriji u prosincu prošle godine te je najbolji prikaz trauma djece koja su preživjela rat na tim prostorima

Image
Foto: Osman Sagirli
RTL/ 1.4.2015. u 11:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Fotografija OsmanaSagirlija na kojoj je prikazana četverogodišnja Hudea, izbjeglica iz Hame, obišla je cijeli svijet te mnoge ostavila šokirane!

Na njoj sirijska djevojčica diže ruke u znak pred objektivom fotoaparata, vjerojatno misleći da se radi u uperenom oružju.

Ova upečatljiva fotografija je nastala kada je Sagirli posjetio izbjeglički kamp Atmeh u Siriji u prosincu prošle godine te je najbolji prikaz trauma djece koja su preživjela rat na tim prostorima.

Hudea je u kampu, udaljenom 10 kilometara od turske granice, boravila sa majkom i još dva člana obitelji. Njen otac je poginuo u Siriji.

"Koristio sam teleskopski objektiv i ona je mislila da je to oružje. Shvatio sam da je prestravljena kada sam pogledao fotografiju, zato što je zagrizla usne i podignula ruke. Djeca obično pobjegnu, sakriju lice ili se nasmiju kada vide aparat", izjavio je fotograf.

RTL/ 1.4.2015. u 11:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nasilje i palež

Sesvete: Zapalio auto usred noći, pa s nekoliko hitaca izrešetao 56-godišnjaka, tu je auto gorio i ljetos

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba