BRANILI NASILNIKA / Mještani napali policiju koja je došla zbog obiteljskog nasilja

Image

Kako bi stali u obranu obiteljskog nasilnika, više mještana Gornjeg Sela kod Oštarija napalo je policajce koji su došli spriječiti pijanog 24-godišnjaka u zlostavljanju godinu dana mlađe nevjenčane supruge.

23.3.2013.
10:58
VOYO logo

Policija je kazneno prijavila šest mještana Gornjeg Sela kod Oštarija koji su 21. ožujka u poslijepodnevnim satima sprječavali policiju da intervenira u slučaju obiteljskog nasilja.

U okršaju je lakše ozlijeđeno svih pet policijskih službenika koji su došli na intervenciju te dvoje napadača, izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do intervencije je došlo jer se, pod vidnim utjecajem alkohola, 24-godišnjak verbalno nasilnički ponašao prema 23-godišnjoj nevjenčanoj supruzi te će protiv njega Prekršajnom sudu biti proslijeđen optužni prijedlog.

Prilikom postupanja policiju je fizički napao veći broj mještana, a za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi prijavljeni su muškarci u dobi od 24, 35, 46 i 60 godina i jedna 43-godišnjakinja, a protiv jednog je 60-godišnjaka podnesena i kaznena prijava za kazneno djelo prijetnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo