SAV ISPREBIJAN / Mladić tvrdi da su ga pretukli pijani policajci

Image

Mladić je s prijateljima stao na benzinskoj i došlo je do sukoba s trojicom pijanih muškaraca koji su ga prebili. Kasnije su izvadili značke.

31.3.2010.
6:52
VOYO logo

KARLOVAC - 20-godišnji Karlovčanin Alen Ajkić je teško ozlijeđen u sukobu s trojicom policajaca koji se dogodio u petak na jednoj karlovačkoj benzinskoj pumpi, piše Večernji list. On je slavio rođendan i s prijateljima je stao na benzinskoj kako bi kupio bon za mobitel. Tamo je naišao na policajce za koje tvrdi da su bili pijani. Jedan od njih ga je upitao zašto ga gleda, a Ajkić mu je odgovorio da ga ne gleda.

Mladića je potom napao, a pridružili su mu se i kolege. "Polomili su mi vilicu i nos, slomili zub, razderali kapak i tko zna što još. Kad su mi prijatelji krenuli pomoći, izvadili su značke i rekli da su policajci", ispričao je Ajkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić je ostao ležati u travi do dolaska policajaca na dužnosti, a uskoro je stigla i njegova obitelj. Otac je ogorčen i smatra da policajci njegovog sina nisu smjeli toliko unakaziti čak i ako je bilo verbalnog sukoba.

U karlovačkoj policiji tvrde pak da je mladić pokušao udariti policajca te da se on branio. Tvrde i da je pao na drveni sanduk i tako zadobio ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajkić je smješten u KB Dubrava zbog brojnih prijeloma, a već je bio na četiri operacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo