Gori i od Jozefa Fritzla / Monstrum 40 godina seksualno zlostavljao kćeri

Image
Foto: PHOTOS.COM

Osamdesetpetogodišnji Austrijanac optužen je da je zatočio, tukao i seksualno zlostavljao svoje dvije kćeri više od četrdeset godina.

26.8.2011.
9:43
PHOTOS.COM
VOYO logo

85-godišnji muškarac posljednjih  40-ak godina navodno je zlostavljao i konstantno silovao svoje dvije kćeri s posebnim potrebama u malenom austrijskom selu pokraj Njemačke.

Austrijanac je optužen da ih je držao zatočenima u malenoj kuhinji u kojoj se nalazila samo drvena klupa na kojoj su spavale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je objavila kako vjeruje da su žrtve, koje su sada u dobi od 53 i 45 godina, bile konstantno silovane od 1970. do 2011. godine.

Ovaj stravični zločin otkriven je nakon što su kćeri konačno uspjele pobjeći u svibnju. Starac očito više nije vitalan kao nekada pa ga je starija kćer uspjela odgurnuti kada ju je pokušao ponovno silovati. Nakon pada na pod, otac se ozlijedio i nije mogao ustati, a zlostavljane žene su pobjegle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Socijalni radnik našao ga je dva dana poslije i zločin prijavio policiji. Zlostavljač je sada u bolnici, a policajci su ga ocijenili mentalno zdravim i aktivnim za svoju dob. Žrtve se trenutno nalaze u staračkom domu.

Ovaj slučaj je uvelike podsjetio na  austrijskog monstruma Jozefa Fritzla, koji je svoju kćer držao zatočenom u podrumu pune 24 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo