ČAK 30 GODINA / Monstrum silovao kćer 497 puta

Image

Jedan njemački umirovljenik seksualno je zlostavljao svoju kćer više od 30 godina i s njom sada ima troje djece.

13.9.2011.
17:13
VOYO logo

Njemački tužitelji podignuli su optužnicu protiv 69-godišnjeg njemačkog umirovljenika koji je tri desetljeća silovao svoju kćer 497 puta i s njom začeo troje djece, doznaje se iz izvora suda u Nuernbergu.

"Taj 69-godišnjak iz južne Njemačke silio je svoju kćer na seks od njezine 12. godine, a silovao ju je više puta tjedno. Kontrolirao je svaki njezin pokret i nije joj dopuštao kontakte s drugim ljudima", tvrde tužitelji.

Taj je zločin otkriven nakon što se sada 46-godišnja žena povjerila svom socijalnom radniku kojemu se javljala jer je na odsluženju uvjetne kazne. Sud nije objavio o kojem se kaznenom dijelu radi.

Osumnjičeni se nalazi u pritvoru od ožujka. Priznao je seksualne odnose s kćeri, ali tvrdi da je to bilo na dragovoljnoj osnovi. Spomenutih 497 slučajeva silovanja odnose se na slučajeve koji nisu ušli u zastaru.

Ovaj stravičan zločin seksualnog zlostavljanja priziva u sjećanje austrijski slučaj Fritzl. Josef Fritz je u dobi od 74 godine 2009. osuđen na doživotni zatvor. Svoju kćer je držao zatočenom niz godina. Redovito ju je silovao, a ona je s njim začela sedmero djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo