MOTIV ZASAD NEPOZNAT / Muškarac na sjeveru Švicarske ubio četiri osobe pa počinio samoubojstvo

Image

Istražitelji su izvijestili da je počinitelj napada 36-godišnji Švicarac koji je, nakon četverostrukog ubojstva, počinio samoubojstvo

10.5.2015.
10:04
VOYO logo

U pucnjavi koja se u subotu navečer dogodila u švicarskom Wuerenlingenu u kantonu Aargauu smrtno je stradalo pet osoba, među kojima i napadač, izvijestio je u nedjelju šef kantonske policije Michael Leutpold.

Na konferenciji za novinare izjavio je da je to konačan broj poginulih i da se istraga nastavlja. "Isključili smo teroristički napad", kazao je Leutpold dodavši da su svi ubijeni švicarski državljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražitelji su izvijestili da je počinitelj napada 36-godišnji Švicarac koji je, nakon četverostrukog ubojstva, počinio samoubojstvo. Njegov identitet nije otkriven, no policija je objavila da je riječ o oženjenom muškarcu i ocu troje djece koji nije imao dozvolu za nošenje oružja.

Dosadašnja istraga je pokazala da je muškarac najprije otišao do kuće u kojoj su živjeli njegovi punica, punac i 32-godišnji šogor, a potom se zaputio prema kući u kojoj je živio 46-godišnji muškarac. Sve ih je pobio, a potom presudio samom sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izvijestila da je ubojica živio u kantonu Schwytz, odvojeno od supruge i djece te da je otprije poznat po nasilju. Supruga i djeca utočište su, početkom 2015. pronašla u socijalnoj ustanovi u kantonu Schwytz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo