bombastična vijest S Markova trga / Na snagu stupa Kodeks o etičkom ponašanju hrvatskih sabornjaka!

Zastupnici su u drami - na snagu stupa kodeks koji će im propisati kako se trebaju ponašati. I dok jedni prijeko potreban bonton pozdravljaju, drugima će teško biti kontrolirati, u najmanju ruku, nepristojnu retoriku

18.3.2015.
19:54
VOYO logo

Rojsova - "Treba priznati, treba biti muško i reći, da, ja sam peder, a ne skrivati se!" i Bebićeva "Vi ste jedan običan galamdžija, ništa drugo, trebali ste šutjeti odavno" - izjave su koje su ostale u povijesti.

S Markova trga stiže bombastična vijest! Na snagu stupa Kodeks o etičkom ponašanju zastupnika koji bi lijene i nepristojne sabornjake lupio tamo gdje najviše boli - po novčaniku!

"Sjetimo se ono u prošlosti, manje pričaj - više rađaj i sličnih stvari koje su doista pokazale nisku razinu političke kulture, odnosno zatucanosti - a mislite li da je kazna od 1500 kuna premala? - pa to nije kazna", izjavila je VesnaŠkareOžbolt, saborska zastupnica DC-a.

Srećom, nismo najgori!

"U susjednoj državi Srbiji, sada bontonom zabranjuju riječi kao što su đubre, smeće, kriminalac, lopov - oni točno definiraju riječi koje se ne smiju izgovoriti u parlamentu", kazao je JosipSalapić, saborski zastupnik HDSSB-a.

I dok se svi koje smo danas zatekli u praznim saborskim hodnicima hvale zavidnim manirama, još uvijek pamte mladenačke nestašluke! Pogotovo kad su u pitanju prve ljubavi... Poslušajte što su to IvanGrubišić, VesnaŠkareOžbolt i JadrankaKosor radili u mladenačkim danima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo