Slučaj antonije bilić / Na suđenju Paravinji svjedočila dva vještaka

Image
Image

Ispitan je vještak za cestovni promet i vozila Zdravko Peran, koji je svjedočio o okolnostima djelomične rekonstrukcije slučaja koja je u srijedu provedena Gospiću te vještakinja sudske medicine, patolog dr. Marija Definis Gojanović, kazao je Ivić, dodajući kako ništa više od toga ne može kazati.

31.8.2012.
12:28
VOYO logo

Na današnjem ročištu na Županijskom sudu u Šibeniku u kaznenom postupku protiv DraganaParavinje (43), vozača kamiona optuženog za pokušaj silovanja i ubojstvo maloljetne AntonijeBilić, sutkinja Nives Nikolac saslušala je svjedočenje dvoje vještaka, izvijestio je glasnogovornik suda Branko Ivić.

Ispitan je vještak za cestovni promet i vozila Zdravko Peran, koji je svjedočio o okolnostima djelomične rekonstrukcije slučaja koja je u srijedu provedena Gospiću, rekao je glasnogovornik Ivić. Nije mogu iznijeti detalje s rekonstrukcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je također svjedočila i vještakinja sudske medicine, patolog dr. Marija Definis Gojanović, kazao je Ivić, dodajući kako ništa više od toga ne može kazati.

Glavna rasprava u sudskom postupku koji je zatvoren za javnost zbog maloljetnosti žrtve i utjecaja koji bi javni postupak mogao imati na obitelj Bilić, nastavit će se 4. rujna, a sutkinja Nikolac tada bi trebala saslušati još tri svjedoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelomična rekonstrukcija slučaja nestanka maloljetne Antonije Bilić iz Krički kraj Drniša, provedena je u srijedu, po nalogu sutkinje Nives Nikolac, a na zahtjev odvjetnika obitelji Bilić, Vinka Ljubičića. Rekonstrukcija okolnosti nestanka i navodnog ubojstva Antonije Bilić u kabini kamiona okrivljenika za zločin, Dragana Paravinje, provedena je u krugu postaje policije u Gospiću, gdje je smješten Paravinjin kamion.

Antonija Bilić nestala je 7. lipnja 2011. nakon što se na mostu preko Čikole ukrcala u kamion Dragana Paravinje. Taj je 43-godišnji vozač kamiona nakon uhićenja u Republici Srpskoj, priznao ubojstvo, da bi pred hrvatskim pravosuđem sve zanijekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo