SVJESNA DA IH UBIJA / Na svoju liniju pazi, a sinove šopa do smrti

Image
Foto: swns.com

Liječnici su pretiloj ženi iz Michigana uspjeli spasiti život nakon što su joj ugradili želučanu premosnicu, no sada njezini sinovi imaju isti problem koji majka ne zna riješiti.

23.9.2011.
8:29
swns.com
VOYO logo

Amerikanka Cynthia Williams izgubila je 45 kilograma nakon operacije tijekom koje su joj ugradili želučanu prijemosnicu, no iako je popravila svoje prehrambene navike, svoje sinove nastavlja šopati hranom iako je svjesna da će ih tako jednom ubiti.

Sinovi Joseph (26) i Matthew (18) koji su sada predebeli da rade i da se druže s vršnjacima zajedno imaju 380 kg, a rekord su dostigli prije nekoliko godina kada su zajedno imali 540 kg.

Iako je Cynthia skoro umrla zbog visokog tlaka i dijabetesa dok je težila 150 kg, ne može se riješiti navike pretjeranog hranjenja sinova koji sada imaju 190 kg svaki. To je čak i priznala te zna da će joj sinovi, ako ovako nastavi, ubrzo umrijeti.

Cynthia je tako "brižna" postala nakon devet godina nesretnog braka, a svojim sinovima najviše voli pripremati punjene krafne kojih za doručak napravi čak šest te ih zalije čokoladnim mlijekom, za ručak ispeče piletinu i tjesteninu, a za večeru pripremi hamburgere i pečene krumpiriće.
Između obroka sinovi jedu pizze, kekse, slatkiše i piju gazirane sokove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo