PODIJELIO IH ZIDIĆ / Nadmetanje za moć na Zrću

Image

Najpoznatija hrvatska party destinacija zadnjih danas se našla u središtu medijske pozornosti zbog zidića koji je posvađao Zrće.

28.7.2011.
21:10
VOYO logo

Nakon što je između dviju plaža na Zrću podignuta barijera, čiju su gradnju obilježile prijetnje i tučnjave, čeka se rješenje o njezinu rušenju.

Za to vrijeme prolaz je slobodan, no gradonačelnik Novalje i dalje ne odustaje od zida koji je posvadio Zrće. On, naime, tvrdi kako će novi klub ugroziti ime Zrće koje se godinama gradilo.

Ipak građevinska inspekcija je naredila uklanjanje ograde, a uskoro bi mogla i rušenje zidića jer je izgrađen na pomorskom dobru.

Više klubova na Zrću podrazumijeva i više zabave, pomislili bi mnogi. No, s njima se ne slažu vladajuće strukture u Novalji. Oni naglašavaju kako se novi klub reklamira kao da je na Zrću, ali službeno je na plaži Kamparel, što je zapravo u drugoj je općini iako ih dijele tek metri.

No, nije problem u novom klubu, već se Novalja boji besplatnog parkinga kojeg plaža Kamparel nudi. Zato se želi blokirati prolazak onima koji nisu platili parkiranje, a novi klub ne može nikome škoditi.

"Najveći problem je tu konkurencija. Ljudima u Novalji je nepojmljivo da se rade zidovi između nas i njih. Mi smo ljudi jednostavni i ne treba nam zid na prostoru gdje smo do jučer živjeli savršeno", rekao je predsjednik Općinskog Vijeća Kolana Bogumil Šugar.

Kako se na ovoj plaži okreću milijuni, koje bi svatko htio zgrabiti, svako se prijateljstvo lako zaboravi kad je riječ o novcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo