Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
rtl ekskluzivno doznaje

Nagrada Agenciji za investicije: novi Pleso je najbolja investicija u istočnoj Europi

Agencija za investicije i konkurentnost u Dubaiju je dobila nagradu za projekt Međunarodne Zračne luke Zagreb, težak 236 milijuna eura. Ravnatelj Agencije za investicije Damir Novinić kaže da je ona bitna za privlačenje stranih ulagača u Hrvatsku

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
RTL/ 30.3.2015. u 19:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RTL ekskluzivno doznaje da je  u Dubaiju, gdje se održava jedna od najvećih svjetskih investicijskih konferencija, hrvatska Agencija za investicije i konkuretnost dobila nagradu za najbolju investiciju u istočnoj Europi, i to za projekt Međunarodne zračne luke Zagreb.

Konferencija u Dubaiu okuplja 1500 najjačih svjetskih investitora. Nagrađeni projekt izgradnje novog terminala zračne luke težak je 236 milijuna eura. Ravnatelj Agencije za investicije Damir Novinić, koji je u Dubaiju primio nagradu, kaže da je ona bitna za privlačenje stranih ulagača u Hrvatsku.

"Sama činjenica da će mi danas ovdje, pred zaista više od tisuću investitora u uzvanika, primiti, i to po drugi puta biti potvrđeni kao primatelji ove nagrade, baca dobro svjetlo na Hrvatsku i podiže interes inovostitora. Mi smo danas, kada smo informirani od organizatora da smo dobili nagradu, primili čestitke njih i od ljudi koji su bili tamo prisutni", kaže Nović.

RTL/ 30.3.2015. u 19:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POSEBNO ZA NJEGA

FOTO Plenkoviću suha usta zbog previše pitanja? Ministrima bočice vode, a premijeru - dvije od pola litre

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba