strašni napad / Najmanje 69 mrtvih u eksploziji skladišta oružja u Jemenu!

Image

Koalicijski zrakoplovi su više puta bombardirali skladište na gori Noqomu, ponad istočnog dijela jemenske prijestolnice

12.5.2015.
17:43
VOYO logo

Najmanje je 69 osoba poginulo u eksplozijama u skladištu oružja blizu Sane, prouzročenim zračnim udarima koalicije pod vodstvom SaudijskeArabije na jemenske pobunjenike, rekao je u utorak za AFP čelnik ministarstva zdravstva.

"Najmanje 69 ljudi, uglavnom civila, poginulo je a 250 je ranjeno", rekao je taj čelnik navodeći nove podatke o žrtvama eksplozija koje su se u ponedjeljak i u utorak dogodile na bombardiranim položajima. U ranijem izvješću od ponedjeljka govorilo se o pet mrtvih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koalicijski zrakoplovi su više puta bombardirali skladište na gori Noqomu, ponad istočnog dijela jemenske prijestolnice, rekli su stanovnici, dodajući da su se napadi s prekidima nastavili do podneva.

Eksplozije nastale u prvim udarima u ponedjeljak navečer bile su tako jake da je u njima uništeno i topničko oružje, rekli su očevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raniji napad na vojnu bazu u Sani u rukama pobunjenika, gdje su bili uskladišteni oružje i rakete, prouzročio je 21. travnja neviđene eksplozije u kojima je 38 civila poginulo a 532 su ranjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo