NOVOUSPOSTAVLJENI REDOVNI LET / Nakon 26 godina avion poletio iz Osijeka za Zagreb

Image
Foto: osijek-airport.hr

Prema ljetnom redu letenja za Zagreb će se moći svaki dan, a u zimskom periodu tri puta tjedno. Povratna karta stoji oko 740 kuna.

30.9.2013.
9:08
osijek-airport.hr
VOYO logo

Nakon 26 godina danas je avion poletio iz Osijeka za Zagreb. Riječ je o novouspostavljenom redovnom letu koji je u iduće tri godine subvencioniran s devet milijuna kuna po godini.

Prvi i jedini putnik u avionu zadovoljan je linijom, a iz Zagreba leti dalje, pa mu se sviđa što je Osijek povezan sa svijetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvaranje Slavonije tek je počelo, kazao je gradonačelnik IvicaVrkić naglašavajući kako su u planu Gradske uprave pregovori s investitorima za osječku zračnu luku koja je godinama bila u financijskoj dubiozi. Najavio je i komercijalne letove roba za Aziju.

Ministar prometa SinišaHajdašDončić zadovoljan je realizacijom natječaja za javni prijevoz potpomognut novcem iz državnog proračuna. Cilj je to i Europske unije, koja ima takvu praksu, a omogućit će gospodarski i turistički razvoj kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema ljetnom redu letenja za Zagreb će se moći svaki dan, a u zimskom periodu tri puta tjedno. Povratna karta stoji oko 740 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo