matić o 200 dana prosvjeda / 'Nakon izbora neću biti ministar, neće me vidjeti ni Okučani ni Knin'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Predrag Matić još jednom je ponovio kako je on uvijek spreman za razgovor s prosvjednicima iz Savske 66 te je naglasio kako ne namjerava biti ministar nakon izbora

7.5.2015.
10:27
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Prošlo je 200 dana otkako su prosvjednici dignuli šator u Savskoj 66, ispred Ministarstva branitelja. Prosvjednici više od pola godine ne odustaju od svojih zahtjeva, a ministar Predrag Matić ih i dalje poziva na razgovor.

"Ja im nudim rješenje. Kada je Čobanković bio ministar, jurili su autom do njega da slučajno ne zakasne. Moj im je ured otvoren. Imamo i šator, možemo i tamo razgovarati", kazao je danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prvog dana sad je 200-ti, a može biti i 2.000-ti, imam rješenje i odgovore na sva njihova pitanja jer ona nisu teška. Rad se o politizaciji, cilj je ova Vlada i premijer, a nije pitanje njihovih prava. Imam rješenje i za zakon koji  tobože traže i svoj status u Ministarstvu", poručio je..

Naglasio je kako je njegova ruka i dalje ispružena, ali da je teško razgovarati s nekim tko ga stalno proziva i vrijeđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni prosvjeduju doslovce dva metra od Ministarstva, imamo moj ured koji je dosta velik i dvoranu za sastanke pa čak i šatori za razgovor", rekao je. 

"Nakon izbora sigurno neću biti ministar, a do tada se moraju strpiti. To je politički prosvjed.  Nakon izbora neću više biti ministar, neće me više vidjeti ni Okučani, ni Knin, ni Vukovar, ni branitelji", ponovio je još jednom Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretna je država koja nema drugih problema nego šest mjeseci raspavlja kako će proslaviti Oluju", dodao je.

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Đuro Glogoški i Josip Klemm prošli tjedan uputili su Vladi ultimatum. Glogoški je zaprijetio Zoranu Milanoviću da do danas pokrene dijalog ili da 30. svibnja otiđe sa svoje funkcije. Ukoliko to ne učini, prosvjednici iz Savske će doći na Markov trg.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo