TALAČKA KRIZA / Naoružani tinejdžer zatočio cijeli razred

Učenik (15) je naoružan s dva pištolja upao u učionicu srednje škole u Wisconsinu. Kada su nakon pet sati drame u školu ušli specijalci, otmičar se upucao.

30.11.2010.
7:55
VOYO logo

MARINETTE - Naoružani petnaestogodišnji učenik u ponedjeljak je u srednjoj školi u Wisconsinu na više od pet sati zatočio 24 učenika i jednog profesora, a nakon što su u učionicu upali specijalci, otmičar se upucao.

Njegovo zdravstveno stanje još nije poznato, javljaju američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izjavama svjedoka, do otmice je je došlo pred kraj školskog dana kada je učenik, naoružan sa dva pištolja, ušao u razred i zatočio svoje kolege i profesora.

"Na teren su poslani pregovarački timovi, ali 15-godišnjak je odbio razgovarati s policijom. Svojim je žrtvama oduzeo mobitele, a jedino je učitelju dopustio da komunicira s policijom", kazao je načelnik policije Jeff Skorik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom je trenutku pustio petero učenika koji sau morali na WC. Dvadesetak minuta nakon toga u učionici su se čuli pucnjevi. Specijalci su provalili u školi, a kada su došli do 15-godišnjaka, on je pucao u sebe.

Načelnik policije je naglasio kako se još uvijek ne zna koji su motivi otmice. Tinejdžer je navodno iz uzorne obitelji i do sada nije bio poznat policiji.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo