za svaku pohvalu / Našao torbu s više od 100.000 eura i vratio ju vlasniku

Image
Foto: Thinkstock.com

Nesvakidašnja situacija dogodila se jutros u srpskom Kladovu gdje muškarac pronašao izgubljenu torbu u kojoj je bilo oko 110.000 eura te je odlučio - vratiti vlasniku!

17.10.2014.
16:07
Thinkstock.com
VOYO logo

Igor Paunović, vlasnik kladovske prodavnice 'Igoprom 2' našao je na svom štandu torbu punu novaca i odmah telefonom pozvao Radomira, inače deviznog umirovljenika, da dođe po zaboravljenu torbu, piše Blic.rs.

''Bio je kraj radnog vremena, primjetio sam torbu i nisam je otvarao jer nije moja. Sjetio sam se da pripada kupcu koji je ostavio broj svog telefona da bismo mu isporučili kupljena vrata'', skromno je rekao ovaj pošteni nalazač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rade je odmah došao i pred Igorom otvorio svoju torbu. U torbi je bilo 10.000 eura, 40.000 dinara, štedna knjižica sa ulogom od 100.000 eura, osobna iskaznica i kartica za bankomat. Rade nije mogao vjerovati da mu je torba vraćena! Nije mogao nači ni riječi kojima bi se zahvalio Igoru.

''Kada sam iz Igorove prodavnice krenuo kući uopće nisam primjetio da sam zaboravio torbu. U jednom trenutku mi je zazvonio telefon i Igor me pozvao da se vratim u njegovu prodavnicu i tek tada sam shvatio da mi nema torbe. Ne mogu opisati koliko sam zahvalan'', rekao je Radomir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je tužan jer mu je prije četiri mjeseca preminula supruga sa kojom je živio u divnom braku, a ova gesta Igora mu je makar na trenutak skrenula misli od dubokog bola.

''Igor mi je vratio vjeru u ljude i u njihovo poštenje'', zaključio je Radomir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Igor, nenaviknut na publicitet, smatra da o njegovoj gesti ne treba ni govoriti jer je to nešto normalno. "Nisam učinio ništa posebno. Samo sam kupcu vratio njegove stvari. Postupio sam kako mi je savjest govorila. Ipak nema tih novaca koji mogu vratiti duševni mir", skromno je rekao Igor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo