BIH NA NOGAMA / 'Ne možemo, ne smijemo i nećemo dozvoliti da terorizam pobijedi'

Image
Foto: AP

O sigurnosnom stanju u BiH u utorak bi trebalo raspravljati Vijeće ministara BiH, a Visoki predstavnik međunarodne zajednice Valentin Inzko je pozvao da se ne dopuste nove podjele u zemlji zbog tog zločina

28.4.2015.
7:27
AP
VOYO logo

SARAJEVO - Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine MladenIvanić u ponedjeljak navečer oštro je osudio napad na policijsku postaju u Zvorniku u kojem je ubijen jedan, a ranjena dva policajca, potvrdivši da je riječ o terorističkom činu.

Ivanić je najavio da će o stanju u zemlji nakon tog napada u utorak izvanredno raspravljati državni vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz svega onoga što za sada imamo od informacija sasvim je jasno da je riječ o terorističkom činu. Ovim činom ugrožen je život običnog čovjeka, životi naše djece. To je napad na sve nas i stvar u kojoj više nema kompromisa", kazao je Ivanić novinarima u Istočnom Sarajevu.

Najavio je i kako će zatražiti hitni sastanak predstavnika svih sigurnosnih struktura u BiH jer je suočavanje s terorističkom prijetnjom najvažnija zadaća za sve u zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo, ne smijemo i nećemo dozvoliti da terorizam pobijedi jer im je želja da se stvore uvjeti za novi rat. Ovakvim stvarima nikada nećemo popustiti", upozorio je Ivanić.

O sigurnosnom stanju u BiH u utorak bi trebalo raspravljati i Vijeće ministara BiH, a Visoki predstavnik međunarodne zajednice ValentinInzko je pozvao da se ne dopuste nove podjele u zemlji zbog tog zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema više vremena za čekanje. Napad u Bugojnu (na policijsku postaju 2010.) je bio upozorenje, možda žuti ili crveni karton. Ovo se zaista nije smjelo dogoditi", kazao je Inzko za TV Federacije BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo