danas pogreb / 'Ne osuđujemo, ali ne želimo njegovu obitelj na Aldininom ispraćaju'

Image
Foto: pozega.eu

'Moja i mamina jedina želja je da se ni on ni njegova obitelj ne približavaju sprovodu. Ne osuđujemo nikoga, ali to nam je želja', rekla je Aldinina sestra Jasmina

26.3.2015.
9:18
pozega.eu
VOYO logo

Nakon što je prije dva dana pronađeno tijelo nesretne Aldine Porić u Orljavi, njezina sestra Jasmina rekla je da im se obitelj Aldininog mladića nije dosad javljala, ali da to i ne očekuju od njih, piše 034portal.

"Moja i mamina jedina želja je da se ni on ni njegova obitelj ne približavaju sprovodu. Ne osuđujemo nikoga, ali to nam je želja", rekla je Jasmina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija dobro radi svoj posao, sve je pod istragom. Ne osuđujemo nikog, ali ne želimo nikoga ni blizu", dodala je Aldinina setra.

Posljednji ispraćaj Aldine bit će danas u 15 sati na groblju sv. Elizabete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo u velikoj financijskoj mogućnosti, a želja nam je da Aldina ima lijep zadnji ispraćaj. Bila je vrlo mlada i želimo joj to priuštiti. Objavila sam na svom Facebook profilu broj računa i molimo sve koji mogu bilo koji iznos uplatiti, da to učine. Deset kuna da odvoje od kave nama će biti od velike pomoći", rekla je Jasmina Porić za 034portal.

"Naša Aldina je nađena. Nažalost, više nije među nama. Otišla je gore u Raj. Postala je naš anđeo. Ovim putem bih zamolila sve one koji su u mogućnosti da bilo koji iznos uplate na ovaj račun: IBAN HR7724120093236022814, tekući račun - 3236022814. Zahvaljujem svima koji pomognu na bilo koji način i sve vas očekujemo na zadnjem ispraćaju naše drage Aldine", stoji na Facebook profilu Aldinine sestre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo