najteža potraga u povijesti / 'Nema odmora dok se misterij leta MH370 ne razriješi'

Image
Foto: AP Images

Usprkos stotinama plutajućih predmeta otkrivenih na satelitskim snimkama na jugu Indijskog oceana, plovila osam zemalja sudionica u operacijama nisu skupila ništa što doista pripada olupini Boeinga 777 Malaysia Airlinesa.

3.4.2014.
9:48
AP Images
VOYO logo

Malezijski premijer izjavio je u četvrtak da se njegova zemlja "neće odmarati" dok se ne razriješi misterij zrakoplova na letu MH370 od kojeg ništa nije pronađeno ni mjesec dana nakon nestanka, usprkos međunarodnoj potrazi koju Australija smatra "najtežom u povijesti".

"Želimo naći odgovore. Želimo utješiti obitelji i nećemo se odmarati dok odgovori ne budu pronađeni", izjavio je NajibRazak tijekom posjeta centru za potrage u Perthu, na zapadnoj australskoj obali, odakle kreću brodovi i avioni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No zasad, usprkos stotinama plutajućih predmeta otkrivenih na satelitskim snimkama na jugu Indijskog oceana, plovila osam zemalja sudionica u operacijama nisu skupila ništa što doista pripada olupini Boeinga 777 Malaysia Airlinesa.

Avion je nestao 8. ožujka s 239 osoba. Malezija je službeno objavila 25. ožujka da je "skončao na jugu Indijskog oceana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo