HGSS POTRČAO U POMOĆ / Nemoćnu majku zatvorio u svinjac, bez hrane i grijanja!

Image
Foto: PIXSELL

Stravična priča stiže iz Vrgorca, gdje je sin vlastitu majku za vrijeme najvećih hladnoća zatvorio u smrdljivu pojatu, gdje je živjela bez grijanja i u krajnje neadekvatnim uvjetima.

15.2.2012.
10:46
PIXSELL
VOYO logo

Dostavljajući hranu na odsječene dijelove Splitsko-dalmatinske županije, pripadnici HGSS-a otkrili su zastrašujući slučaj zlostavljanja u obitelji.

Naime, 40-godišnji muškarac je za vrijeme najvećih hladnoća svoju 75-godišnju majku zatvorio u dimnu kuhinju. Sirotoj starici ostavio je tek dvije deke, a debele minuse morala je preživjeti bez grijanja u pojati koju je prekrilo više od metar snijega.

Muškarac i njegova supruga odbijali su primiti staricu u svoj dom, koji se nalazi svega desetak metara od kuće. Nakon nekoliko intervencija Centra za socijalnu skrb starica je smještena u novu kuću.

Protiv okrutnog sina i njegove žene neće biti podignuta kaznena prijava jer nitko nije htio reći ništa protiv njega. Starica ga se, čini se, uistinu bojala. Inače, radi se o bivšem hrvatskom branitelju kojemu je dijagnosticiran PTSP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo