POLICIJI DAO IZJAVU / Nepoznati muškarac zalio Antu Tomića kantom puno fekalija

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitska je policija potvrdila kako traga za muškarcem 'koji je danas zalio drugog muškarca kantom fekalija'. Kako se doznaje, očevici su dali opis napadača koji je mlađe životne dobi, sa šiltericom i tamnim naočalama.

23.2.2014.
20:37
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Književnik i kolumnist AnteTomić potvrdio je večeras da je danas na njega nepoznati muškarac istresao fekalije dok je sjedio u jednom splitskom ugostiteljskom objektu te je rekao da na policiji daje izjavu u vezi s tim.

"Upravo se nalazim na policiji i dajem izjavu o onome što mi se danas dogodilo", rekao je Tomić večeras u telefonskoj izjavi za Hinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska je policija potvrdila kako traga za muškarcem "koji je danas zalio drugog muškarca kantom fekalija". Kako se doznaje, očevici su dali opis napadača koji je mlađe životne dobi, sa šiltericom i tamnim naočalama.

Jutarnji list objavio je na portalu izjavu svog kolumnista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjedio sam s prijateljem na Pjaci kad odjednom osjetim pljusak nečeg smrdljivog. Vidio sam nekog muškarca fizionomije gradskih 'lapana', sa šiltericom i tamnim naočalama. Kasnije su mi očevici rekli da mi je rekao 'evo ti sad pa ponovno piši o meni', a navodno me i slikao. Jasno mi je da se radi o nekakvom nesretniku, frustriranoj ljudskoj jedinki", rekao je Tomić, dodajući kako se ne osjeća kao žrtva te kako su "ljudi zbog svojeg pisanja doživljavali mnogo gore stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo