misterij leta MH370 / Nestali malezijski avion komunicirao sa satelitom?

Image
Foto: AP Images

Podaci bi trebali otkriti što je točno posada zrakoplova činila i zašto te koje su zaključke donijeli stručnjaci kada su krenuli u potragu.

27.5.2014.
8:03
AP Images
VOYO logo

Malezijske vlasti su objavile podatke o komunikaciji između nestalog zrakoplova na letu MH370 i satelita s kojima je Boeing 777 bio u vezi.

Dokument je objavljen na 47 stranica, a tim stručnjaka je uz te podatke koristio i druge informacije poput radarskih podataka i performansi motora te zaključio da je zrakoplov završio u južnom Indijskom oceanu.

Podaci bi trebali otkriti što je točno posada zrakoplova činila i zašto te koje su zaključke donijeli stručnjaci kada su krenuli u potragu. Inače, misterij i dalje nije riješen te ostaci zrakoplova još nisu pronađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australski mediji javljaju kako bi potraga za nestalim zrakoplovom mogla biti privremeno prekinuta te nastavljena najranije u kolovozu.


Razlog je kraj misije američkog podmorskog robota Bluefin-21. Ne uspije li se dogovoriti nastavak misije, novu opremu za pretragu podmorja moglo bi se čekati mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo