posljednji put viđena 26. srpnja / Ni nakon pet dana intenzivne potrage nema ni traga Tijani!

Image
Foto: Facebook

Tijana je posljednji put viđena 26. srpnja u 00.25 nedaleko od mjesnog Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, kada je bila u društvu svojih prijatelja.

31.7.2014.
14:31
Facebook
VOYO logo

Ni poslije pet dana intenzivne potrage srbijanske i mađarske pogranične policije nema traga srednjoškolki TijaniJurić iz Subotice, koja je nestala tijekom vikenda u mjestu Bajmok pokraj Subotice, objavili su u četvrtak vojvođanski mediji.

Tijana je posljednji put viđena 26. srpnja u 00.25 nedaleko od mjesnog Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, kada je bila u društvu svojih prijatelja. Pošto se odvojila od njih nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima, navode mediji i dodaju da su na neasfaltiranom dijelu puta pronađeni tenisica i umjetni nokat, koji prema izjavi majke, pripadaju nestaloj petnaestogodišnjoj djevojci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbijanski ministar policije NebojšaStefanović koji je u srijedu posjetio Bajmok, izjavio je da postoje ozbiljne indicije da je osoba koja sliči Tijani Jurić viđena u Mađarskoj. Signal Tijaninog mobitela posljednji je put detektiran dva kilometra od obližnjeg graničnog prijelaza prema Mađarskoj, dodao je.

"Policija od prvog trenutka traga za Tijanom. Pregledana je površina od 80 kvadratnih kilometara. U svako kukuruzište je policija ušla. U istragu je uključeno poligrafsko ispitivanje, helikopterske, kao i specijalne jedinice. Ne isključujemo nijedan scenarij, čak ni otmicu. Najviše surađujemo s kolegama iz mađarskog mjesta Baje", dodao je ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica iz Subotice provodila je školske praznike kod bake i djeda u Bajmoku, a nestala je poslije zabave s prijateljima poslije koje je krenula k Sportskom centru "Rata" gdje ju je čekao vršnjak koji je odmah alarmirao ostale da se nešto dogodilo jer mu prijateljice nema.

"Peti dan traje potraga za mojom Tijanom. Duša me boli kada samo pomislim s kakvim bi osobama mogla sada da se nalazi, što preživljava, jer s kim god da je, taj sigurno ne može biti dobar čovjek. Znam da je moje dijete živo i da će mi se vratiti. Poslije svega, sve rane ćemo zajedno zaliječiti ljubavlju. Samo tako mogu da preživim ove teške dane, drukčije neću ni da mislim", rekla je novinarima majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bajmok i susjedna mjesta na sjeveru Bačke - Stari i Novi Žednik, Mišićevo, Đurđin, Aleksa Šantić, Pačir oblijepljeni su plakatima nestale djevojke, javila je subotička YU eko televizija, a njezin otac Igor Jurić pozvao je sve da bilo kakvu informaciju proslijede policiji. U potragu je uključen i Interpol. Bajmok je mjesto koje pripada gradu Subotici u neposrednoj blizini južne mađarske granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo