bandić o ubojstvu klice / 'Nije dobro da se puca po Zagrebu, očekujem da će policija brzo naći počinitelje'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Na pitanje novinara o jutrošnjem ubojstvu u Zagrebu, zagrebački gradonačelnik je rekao da 'takvih događanja' nije bilo posljednjih desetak godina

3.5.2015.
15:40
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik MilanBandić izjavio je u nedjelju u Vukovaru kako nije dobro da se puca po Zagrebu te očekuje da će policija ubrzo pronaći počinitelje jutrošnjeg ubojstva u središtu zagrebačkog naselja Sesveta.

Više nepoznatih osoba je iz vatrenog oružja oko 8 sati u središtu Sesveta usmrtilo VinkaŽuljevićaKlicu (57).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalostan sam što se to dogodilo i mislim da će ljudi koji su zaduženi za sigurnost ne samo u Zagrebu nego i u cijeloj Hrvatskoj ubrzo naći počinitelja. Nije dobro da se puca po ulicama Zagreba, pa makar to bilo i u centru Sesveta. Nije dobro da se puca u Hrvatskoj generalno", izjavio je novinarima Bandić u Vukovaru, gdje je nazočan proslavi Dana grada.

Na pitanje novinara o jutrošnjem ubojstvu u Zagrebu, zagrebački gradonačelnik je rekao da "takvih događanja" nije bilo posljednjih desetak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim vjerovati da ćemo uskoro naći počinitelje zlodjela i da će odgovarati", kazao je Milan Bandić i dodao da u Zagrebu "takvih događanja" nije bilo posljednjih desetak godina, ali kako nažalost i po tome Zagreb postaje dio europskih metropola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike