PORUKA DODIKA / Nije Sanader Obama pa da se ja s njim susrećem

Image

Milorad Dodik ne vidi nikakav smisao u susretu s Ivom Sanaderom, koji je u utorak posjetio Mostar. Kaže da on nije Obama pa da se s njim susreće na marginama nekog sastanka.

31.3.2009.
19:55
VOYO logo

BANJA LUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u utorak u Banjoj Luci kako nije otišao u Mostar na susret s predsjednikom Vlade Hrvatske Ivom Sanaderom jer u tome nije vidio nikakav smisao.

"Nije Sanader Barack Obama pa da se s njim susrećemo na marginama nekog sastanka", kazao je Dodik novinarima koji su tražili njegov komentar o razlozima izostanka sa susreta u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodik je zapravo poručio kako mu nije odgovaralo da s hrvatskim premijerom razgovara tek zato što je Sanader stigao u Mostar radi otvaranja Gospodarskog sajma.

Primijetio je i to kako su, navodno, u Sarajevu uvijek pravili probleme kada bi u BiH došao netko iz Srbije dok se u slučaju posjeta dužnosnika iz Hrvatske šuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodik je ponovio kako mu smetaju i "neprimjerene" izjave koje o tome entitetu daju neki hrvatski dužnosnici te je istaknuo kako je na susrete spreman kada oni budu službene naravi a ne tek slučajni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo