skup, ilegalni lijek / Novi biznis: Liječi bolesne od raka kanabisovim uljem

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Mnogi teško oboljeli Dalmatinci su posljednjih godina, otkad se po Hrvatskoj proširila usmena predaja o ljekovitosti ulja od kanabisa, počeli koristiti taj preparat.

30.4.2013.
8:59
PIXSELL
VOYO logo

Kada se čovjek razboli, spreman je učiniti gotovo sve kako bi ozdravio. No, kada čovjek oboli od raka, a suvremena medicina ne pomaže, ljudi su se spremni okrenuti raznim oblicima liječenja.

Tako su mnogi teško oboljeli Dalmatinci posljednjih godina, otkad se po Hrvatskoj proširila usmena predaja o ljekovitosti ulja od kanabisa, počeli koristiti taj preparat, prenosi Slobodna Dalmacija.

Budući da je marihuana zabranjena u Hrvatskoj, mnogi ne uspijevaju doći do navodno čudotvornog lijeka.

"Kilogram 'trave' košta oko 15.000 kuna. I tu je pitanje što ćeš dobiti, koliki će biti omjer vrhova i lišća. Za pola kilograma vrhova može se napraviti oko 60 mililitara kanabisova ulja ili od kila oko 120 mililitara. Ako računaš da 'dozu' od 10 mlilitara prodan za 350 eura, to znači da na tih 120 mlilatara zaradim više od 4.000 eura ili otprilike 32.000 kuna. To je dupla zarada, a usput pomažeš ljudima i činiš im dobro. I da ti kažem, otkad se to pročulo, ne mogu pripravit toliko doza kolika je potražnja", pojasnio je svoj biznis 30-godišnji diler sa šireg splitskog područja.

Također je dodao kako postoji i lista čekanja, pa ako se određena doza u dogovoreno vrijeme ne plati i skupi, ona se automatski proslijeđuje drugom kupcu.

40-godišnja žena, koja je oboljela od karcinoma pluća i bubrega i koja je u nekoliko navrata već prošla mučne terapije, kaže kako se smrtonosna bolest povukla od kada koristi kanabisovo ulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo