'trebamo sazvati sjednicu VNS-a' / Premijer Milanović napisao pismo predsjednici Grabar-Kitarović

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Milanović je predsjednici predložio zajednički saziv sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost te je ponovno pozvao da dođe na sjednicu Vlade

23.2.2015.
13:51
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Zoran Milanović uputio je u ponedjeljak pismo predsjednici Republike Kolindi Grabar-Kitarović u kojem predlaže da zajednički sazovu sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS), a uz ponovni poziv predsjednici da dođe na Vladinu sjednicu, načelno je pozdravio njezinu najavu da će predložiti održavanje sjednice Vlade na temu gospodarskog stanju u državi.

"Premijer Milanović uputio je pismo predsjednici Republike u kojemu joj je predložio da zajedno sazovu sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost", potvrdio je Hini glasnogovornik Vlade Nikola Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pismu je, dodaje Jelić, premijer podsjetio da je potrebno usvojiti godišnje smjernice za rad sigurnosno obavještajnih agencija za 2015. godinu, a što on i bivši predsjednik Republike Ivo Josipović "nisu željeli učiniti tijekom kampanje".

Milanović je u pismu ponovio poziv predsjednici Republike da dođe na sjednicu Vlade kada god joj to odgovara, dodaje Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer je osim toga, potvrdio je glasnogovornik Vlade, u pismu načelno pozdravio inicijativu i namjeru predsjednice Republike da predloži Vladi održavanje sjednice na temu gospodarskog stanja u zemlji.

"Predsjednik Vlade pri tome smatra da je važno da predsjednica pripremi konkretne prijedloge, način provedbe i procjenu financijskih učinaka takvih prijedloga", kazao je Jelić Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo