TRAGEDIJA U ZAGREBU / Tko je kriv za smrt 18-mjesečne bebe?

Djevojčica iz Zagreba u igri je udahnula komadić graha. I tu je počela četverosatna borba za život, u kojoj su je slali od bolnice do bolnice. Preminula je tijekom operacije, srce nije izdržalo. Roditelji su malenu Miu danas sahranili. Imaju samo jedno pitanje: zašto.

11.4.2012.
18:59
VOYO logo

Potpuno slomljeni, roditelji godinu i pol stare Mije s njezinim se gubitkom ne mire.

"Srce mi je puklo, jednostavno je otišlo s njom, ja samo želim da se istraži slučaj", u suzama će majka DijanaAntunović.

U petak je u igri progutala komadić graha. Tako je počela četiri sata duga, bolna saga.

Teško je disala i otac je odmah otišao u Hitnu u zagrebačkoj Heinzelovoj, gdje su mu, kaže, preporučili odlazak na Rebro. vlastitim autom. Što je otac odbio.

Ravnateljica kaže, naposlijetku su ih kolima hitne pomoći poslali u bolnicu Merkur, ali bez liječnika jer je djevojčica bila stabilno. O Rebru nije bilo govora.

Merkuru nitko nije ni javio da stižu, pa su lutali hodnicma, nastavlja priču otac koji je tamo zadnji put kćer vidio budnu.

Djevojčica je u teškom stanju, stabiliziraju je, no komadić graha ne uspjevaju izvaditi te zovu kolege s Rebra. Tvrde, nije istina da su zaboravili nazvati Hitnu za prijevoz.

Stigla je do Rebra živa. No, pomoći nije bilo: zatajilo je srce. Mijina majka koja radi u toj bolnici kaže zna da je liječnik dao sve od sebe.

No, je li bilo i pogreške u liječničkim odlukama. Roditelji ne znaju tko je kriv, a o tužbama još nemaju snage razmišljati. Ako je i imala srčanu manu, kažu, liječnici im nikada prije to nisu rekli. Oni samo žele znati zašto su ostali bez malene Mije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo