ČOVJEK U MORU / Prava drama na otvaranju Kerumove Zapadne obale

Šegvića, koji je pao u uzani prostor između rive i pontona na kojem je bila postavljena svečana pozornica, posjetitelji i nazočni novinari su nekoliko minuta pokušavali izvući iz mora.

25.4.2013.
14:24
VOYO logo

Na svečanosti otvaranja Zapadne obale u Splitu fotograf Vedran Šegvić iz Splita pao je u more i nakon drame koja je trajala nekoliko minuta izvukao ga je bivši predsjednik splitske HVIDR-e Kristijan Petric.

Šegvića, koji je pao u uzani prostor između rive i pontona na kojem je bila postavljena svečana pozornica, posjetitelji i nazočni novinari su nekoliko minuta pokušavali izvući iz mora. Dodavali su mu i konope da se drži za njih, ali u tome nisu uspjeli pošto se radilo o uskom, tijesnom prostoru te je prijetila opasnost da bude potopljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

No, tada se bivši predsjednik splitske HVIDR-e Kristijan Petric spustio u more i u tom uzanom prostoru uhvatio Šegvića i držao ga da se ne potopi. Petric ga je zatim digao, a prisutni na rivi uspjeli izvući iz vode.

Drama koja je trajala nekoliko minuta zasjenila je ceremoniju otvaranja Zapadne obale, a na mjesto događaja odmah je došao i gradonačelnik ŽeljkoKerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je za mene velika stvar, ovo je najljepša šetnica na Mediteranu, zaslužan je za ovo onaj koji je stvorio sve ovo, ovo sunce, more, obalu, izjavio je ponosno splitski gradonačelnik zahvalivši se braniteljima, obiteljima poginulih i obitelji Tuđman.

Na pitanje RTL-ove reporterke je li 'veselica' od 600 tisuća kuna iz proračuna njemu besplatna predizborna promidžba rekao je da su "to gluposti, ovo je za sve građanje Splita, zauvijek, ne može se privatizirati". "Bolje bi bilo da su i drugi kandidati došli ovdje jer je ovo za građane i grad", dodao je.

Na pitanje o hotelu Marjanu nije htio odgovarati, a Kerumova seka NevenkaBečić samouvjereno je kazala da će ona biti nova županica, a njezin brat novi stari gradonačelnik.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Nakon što je izvučen iz vode, splitski fotograf Šegvić kazao je da se dobro osjeća i da nema ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam slikati gradonačelnika Keruma te sam se u gužvi pomicao unazad i pri tom pao u more. Tražit ću od gradonačelnika Keruma da mi kupi novi foto aparat koji sam smočio", kazao je šaljivim tonom fotograf Šegvić okupljenim novinarima.

Iako je u prvim trenutcima nakon što je izvučen iz vode bio malo uzbuđen, fotograf Vedran Šegvić je već nakon nekoliko minuta, sav mokar, nastavio svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo