BRUTALNI NAPAD / Izudarao ženu kamenom po glavi i pobjegao u šumu

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Nesretnu ženu je najviše udarao u predjelu potiljka. Nađena je kako leži potrbuške u travi koja se nalazi tik uz betoniranu šetnicu, a napadač je pobjegao u šumu.

4.10.2013.
15:34
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Na šetnici Trstenik u Splitu u petak oko 11,25 sati  nepoznati muškarac je kamenom težine oko pola kilograma  više puta udario mlađu žensku osobu u predjelu glave te je teško ozlijedio, prenosi Slobodna Dalmacija.

Napadnuta je u besvjesnom stanju i s ozljedama glave i mozga opasnim po život prevezena na Hitni kirurški prijam KBC-a Split, odakle je nakon medicinske obrade smještena na Jedinicu intenzivnog liječenja. Nesretna djevojka se nalazi u stanju duboke kome. Odmah po prijamu u bolnicu teško ozlijeđena djevojka je intubirana i priključena na respirator..

Kako kod sebe nije imala dokumete, za sada se  još uvijek ne zna njezin idetitet, te je u bolnici primljena kao nepoznata osoba.

Nesretnu ženu je najviše udarao u predjelu potiljka. Nađena je kako leži potrbuške u travi koja se nalazi tik uz betoniranu šetnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač je nakon toga pobjegao stepenicama u šumu pored bivšeg kafića Stella Mare, a na leđima je nosio i ruksak. U ruci je imao i crnu žensku torbu koju je ukrao od teško ozlijeđene žene, tako da nije isključeno kako je motiv ovog suludog čina - razbojništvo i koristoljublje.

Još uvijek se ne zna ni identitet napadača, ali prema izjavama nekoliko očevidaca, radi se o muškoj osobi u dobi 30-35 godina, visine oko 180 centimetara, slabije građe. Napadač je kratko  ošišan, svježe obrijan, nosi naušnicu u lijevom uhu. Bio je odjeven u bež jaknu i tamne jeans hlače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija moli sve građane koji bi mogli pomoći u hvatanju nasilnika da im se jave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo