zahvale za kraj kampanje / Josipović čestitao protukandidatkinji: Demokracija je pobijedila

'Vrijednosti za koje smo se zajedno borili su i dalje tu i dalje su nam izazov. Budimo i dalje zajedno. Borimo se za ono što smo zajedno sanjali i vjerujmo u našu Hrvatsku', zaključio je svoj govor Ivo Josipović nakon što je postalo jasno kako je izbornu pobjedu odnijela Kolinda Grabar Kitarović.

11.1.2015.
22:53
VOYO logo

Predsjednički kandidat Ivo Josipović obratio se javnosti nakon što je obrađeno više od 99 posto obrađenih biračkih mjesta, prema kojima je izbornu pobjedu odnijela HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović s 50,43 posto glasova. 

"Dozvolite da čestitam na izbornoj pobjedi novoizabranoj predsjednici gospođi Kolindi Grabar Kitarović. Imali smo napornu kampanju, sučeljavanja, međusobna oponiranja, ali demokracija je pobijedila. Gospođa Grabar Kitarović je pobijedila u demokratskoj utakmici i na tome joj čestitam", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, razlika između nas je vrlo mala, ali to je bit demokracije da onaj tko dobije više glasova odnosi pobjedu. Zahvaljujem svima onima koji su mi pomagali da u ovih pet godine da budem, vjerujem, uspješan i dobar predsjednik Republike. Zahvaljujem preko milijun građana koji su mi dali svoje povjerenje i svoj glas. To je naša zajednička snaga. Hvala strankama koje su me podržali. Hvala nevladinim organizacijama. Dragi prijatelji, ja sam dio vas. Hvala svima koji su radili u mom stožeru i kampanji. I prije svih, hvala mojoj obitelji, mojoj supruzi, mojim roditeljima i mojoj kćerki. Hvala svima koji su me ovih pet godina podržavali u obavljanju odgovorne dužnosti predsjednika Republike", istaknuo je. 

"Vrijednosti za koje smo se zajedno borili su i dalje tu i dalje su nam izazov. Budimo i dalje zajedno. Borimo se za ono što smo zajedno sanjali i vjerujmo u našu Hrvatsku", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo