POKUŠAJ UBOJSTVA U ZADRU / Nožem ubo dvojicu mladića nakon svađe oko bureka

Image
Foto: Shutterstock

Vlasnik pekare je jednog mladića lakše ozlijedio, a drugome je presjekao krvnu žilu ispod pazuha, zbog čega je mladić u životnoj opasnosti te je zbrinut u zadarskoj Općoj bolnici.

1.6.2013.
17:13
Shutterstock
VOYO logo

Zadarska policija privela je i za pokušaj ubojstva kazneno prijavila 48-godišnjeg vlasnika pekare koji je rano jutros nožem teško ozlijedio jednog, a lakše drugog mladića koji su se, zajedno s još dvojicom, potukli s njim i njegovim sinom jer im nisu htjeli prodati burek i peciva.

Policija je izvijestila kako su četvorica mladića u dobi od 19 do 21 godine jutros oko 4 sata došli pred pekaru u zadarskom naselju Smiljevac te od vlasnika tražili da im proda bureke i peciva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada im je 48-godišnji vlasnik rekao da to ne može učiniti jer mu je isteklo radno vrijeme, mladiće je to razljutilo pa su počeli vikati i lupati po vratima pekare, razbivši pritom jedno staklo.

Nakon toga vlasnik i njegov 20-godišnji sin nasrnuli su na njih, a 48-godišnjake je u jednom trenutku izvadio nož i ubo dvojicu mladića. Jednoga je pritom lakše ozlijedio, a drugome je presjekao krvnu žilu ispod pazuha, zbog čega je mladić u životnoj opasnosti te je zbrinut u zadarskoj Općoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je privela sve sudionike incidenta. Nakon kriminalističkog istraživanja vlasnik pekare kazneno je prijavljen za pokušaj ubojstva, a četvorica mladića zaradili su prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira te kaznene prijave za oštećenje tuđe imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo