PONIŽENJE U VLASTITOM DOMU / Obitelj iz Osijeka doživjela neugodnost kakvu ne pamte

Image
Foto: photos.com

Epidemiolozi su pokucali na vrata i htjeli provjeriti imaju li članovi kućanstva uši, no obitelj se zbog te namjere osjećala poniženo. Pogotovo zato što se znalo da su se uši pojavile u privatnom vrtiću koji pohađaju njihova djeca.

23.3.2012.
16:06
photos.com
VOYO logo

Jedna obitelj iz Osijeka doživjela je neugodnost kakvu ne pamte kada su im nedavno na vrata pokucali djelatnici Zavoda za javno zdravstvo.

Epidemiolozi su navodno htjeli provjeriti imaju li članovi kućanstva uši u kosi, no obitelj se zbog te namjere osjećala poniženo, pogotovo što se znalo da su se uši pojavile u privatnom vrtiću koji pohađaju njihova djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad su obavijestili da djeca imaju uši, mi smo ih tretirali i dobili čak i liječničku potvrdu da ih nemaju. Potom su poslani kući iz vrtića, nakon čega smo ponovno kupili preparate, no ponovilo se da su djecu ponovno poslali kući. Pravi šok uslijedio je kad su došli djelatnici Zavoda i tražili da nas pregledaju, ja ne znam možete li zamisliti tu sramotu koju nikad nisam doživjela. Nikada ranije nisam ni čula da idu po kućama", ispričala T. V. za Glas Slavonije.

Da je doista riječ o jedinstvenom slučaju, potvrdila je i SilvijaKretonić iz Epidemiološkog odjela Zavoda, koja kaže da nemaju praksu izlaska na teren osim u slučaju sumnje da se uši ne povlače ni nakon tjedan dana, a što je u privatnom vrtiću bio slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo