postrojavanje uza zid / Objavljena snimka predaje naoružanih napadača u Kumanovu

Makedonska policija objavila je snimku akcije u Kumanovu koja prikazuje udar na terorističku skupinu. Iako Vlasti tvrde da su za sukobe krivi albanski teroristi, dio makedonske javnosti sumnjičav je prema službenoj verziji događaja

12.5.2015.
22:18
VOYO logo

Makedonska policija objavila je u utorak snimku predaje dijela napadača na Kumanovo. Čak 14 terorista i osmorica policajaca izgubili su živote u operaciji koja je trajala 30 sati.

Među 33 uhićena Kosovara su i jedan Albanac i jedan Nijemac. Svi će oni sljedećih mjesec dana provesti u pritvoru. Kosovski premijer ne očekuje da će se nasilje preliti i na Kosovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odgovorne je potrebno dovesti pred lice pravde, a Kosovo će djelovati tako da se stanje smiri i da ne dođe do proširenja nasilja na regiju", poručio je kosovski premijer Isa Mustafa.

Kriza u Makedoniji ne zabrinjava ni Srbiju čiji se premijer jutros na pokaznoj vježbi uvjerio u vojnu spremnost svoje zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbiji ne preti opasnost jer Srbija je dovoljno jaka za prijetnje terorizma koje su se dogodile u regiji", istaknuo je srbijanski premijer Aleksandar Vučić.

Dok se život u dijelom porušenom Kumanovu vraća u normalu, i Albanci i Makedonci svjesni su da će ljeto ondje biti itekako vruće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike