radije u dom nego gej paru / 'Odrastanje sa samohranim roditeljom neprirodno je okruženje'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Željka Markić bi radije djecu dala u domove nego na posvajanje istospolnom paru. Također je dodala kako ni odrastanje uz samohranog roditelja nije prirodno.

13.11.2013.
14:40
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Gostujući u emisiji Vato na Jabuci TV, predstavnica inicijative U ime obitelji Željka Markić izjavila je kako bi radije djecu stavila u Dom za nezbrinutu nego ih dala na posvajanje istospolnoj obitelji.

"Ja bi sigurno djecu radije ostavila u dobro organizirani dom koji vode ljudi ispunjeni ljubavi i koji nastoje nadoknaditi im obitelj do onog trenutka kada će ih se dat muškarcu i ženi koji ih žele posvojit, nego ih dala homoseksualnom paru", kazala je Markić ispred inicijatice kojoj je cilj u Ustav upisati da je brak zajednica isključivo žene i muškarca.

Voditeljica ju je nakon toga upitala što misli kako je sada djetetu koje je gleda iz nekog doma i nema nikoga te želi imati obitelj, pa makar i onu istospolnu.

"Svijet je postavljen tako da smo mi odrasli odgovorni za djecu. Ja sam spremna preuzeti takvu odgovornost, ako me to pitate", dodala je markić odgovarajući na pitanje odakle joj pravo govoriti u ime sve one nezbrinute djece u domovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markić je kroz cijelu emisiju Veto Jabuke TV emisiju provlačila tezu da odredbom kojom bi se definirao brak kao zajednica muškarca i žene u Ustavu samo pokušavaju zaštiti građane Republike Hrvatske.

Istaknula je kako Vlada pokušava provesti preodgoj društva i to putem obrazovnog sustava.

A nakon njenog današnjeg medijskog istupa čini se kako su u pravu oni koji smatraju da se Željka Markić i njene pristaše neće zaustaviti samo na gejevima i lezbijkama. Naime, ona je naglasila kako odgajanje djeteta od strane samohranog roditelja također nije prirodno okruženje, što ide u prilog onoj tezi da je fašizacija društva tek počela te da se možemo samo pitati tko je idući na listi za 'odstrel' - Romkinje, Srbi, obitelji bez djece ili žene koje su izvršile abortus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo