KRVAVI OBRAČUN u OSIJEKU / Odvjetniku prerezao vrat i zadao mnoštvo ubodnih rana

Stravično ubojstvo sinoć u Osijeku. Nasmrt je nožem izboden odvjetnik i pjesnik Lujo Medvidović. Policija ga je pronašla u njegovu uredu u lokvi krvi. Uz beživotno tijelo ležao je ozlijeđeni napadač, kojeg sad na intenzivnoj njezi KBC-a Osijek čuva policija.

5.1.2013.
18:33
VOYO logo

Krvavi obračun prošle noći u centru Osijeka - iza vrata odvjetničkoga ureda dogodilo se stravično ubojstvo i pokušaj samoubojstva.

"Policijski službenici su u prostorijama tvrtke u Osijeku pronašli mrtvo tijelo 63-godišnjeg Osječanina i 45-godišnjeg ozlijeđenog muškarca s područja Vinkovaca", rekla je VesnaŽnidarićBolarić, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronađeni su u lokvi krvi, koje je bilo posvuda. Neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni muškarac nožem mu je prerezao vrat i zadao mnoštvo ubodnih rana od čega je odvjetnik premino. Napadač je potom podignuo ruku na sebe. Susjedi nisu ništa čuli.

No susjed preko puta vidio je sumnjivca jučer poslijepodne - pitao ga je kad odvjetnik radi i potom otišao. "Imao je šiltericu, imao je kapu, onako mlađi, neobrijan, malo zapušten", opisao je susjed Zdravko Zdravčević koji kaže da je svjetlo u uredu vidio tek iza 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnikova supruga alarmirala je policiju nakon što joj se nije javljao na mobitel i nije dolazio kući. Policija je stigla oko jedan iza ponoći i u uredu zatekla strašan prizor. Napadač koji se samoozlijedio prevezen je u bolnicu, gdje su mu sanirane lakše ozlijede, a potužio se i na udarce.

"Imao je porezotine na vratu, imao je ozlijeđenu i ruku. Sad je na promatranju i nastavku liječenja", izjavio je liječnik Vladimir Lehner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvan je životne opasnosti a kako je poremećenog psihičkog stanja, pregledao ga je i psihijatar.
Čuva ga policija kojoj je otprije poznat zbog prijetnji i pokušaja teške krađe. Do jutros je dva mjeseca bio u bijegu - pobjegao je s Odjela psihijatrije županjske bolnice, gdje ga je bila smjestila policija.

Policija je i ispred stana pokojnoga odvjetnika. Motivi stravičnoga ubojstva nisu poznati. A ni kako je ubojica ušao u zgradu, u koju se ulazi uz šifru. Je li se sakrio u haustoru i čekao odvjetnika da ga ubije? Sve to znat će se po završetku istrage, prvi rezultati očekuju se već sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo