nova tragedija u sad-u / Okončana talačka kriza u Coloradu: Ubijene četiri osobe!

Image

Nakon nekoliko sati neuspješnih pregovora s otmičarem, policija je upala u kuću u kojoj se otmičar zabarakidirao i ustrijelila ga. U kući su našli tijela još tri ustrijeljene osobe. Otmica se dogodila u Aurori u američkoj državi Coloradu, istom gradu u kojem je prošlog srpnja napadač u kinu ubio 12, a ranio još 58 osoba.

6.1.2013.
9:10
VOYO logo

Četiri su osobe ubijene, među kojima i napadač, u otmici u subotu u Aurori u američkoj državi Coloradu, istom gradu u kojem je prošlog srpnja napadač u kinu ubio 12, a ranio još 58 osoba, izvijestila je telvizijska postaja KUSA.

Nakon nekoliko sati neuspješnih pregovora s otmičarem, policija je ušla u kuću u kojoj se zabarakidirao i ustrijelila ga, izvijestila je postaja. U kući su našli tijela još tri ustrijeljene osobe. Vjeruje se da su žrtve bile u nekakvoj vezi s napadačem, no policija u Aurori još nije dala podrobnije informacije o incidentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna je zatočena žena uspjela pobjeći skočivši s drugog kata. Ona je i javila policiji o otmici.

Policija je u subotu popodne obavijestila susjede o izvanrednoj situaciji i evakuirala nekoliko ulica, rekla je postaji KUSA glasnogovornica policije Cassidee Carlson. Jedna je osoba pobjegla iz kuće i obavijestila vlasti, izvijestila je KUSA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo