KARAMARKO BRANIO BRKIĆA / 'On je heroj Domovinskog rata, pustite ga na miru danas'

'Ako će taj problem s diplomom riješiti 400.000 nezaposlenih, dakle, 100.000 novonezaposlenih otkad je SDP na vlasti, onda sve diplome treba pobacati u smeće', izjavio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

31.3.2014.
14:17
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a TomislavKaramarko branio je od novinara tajnika HDZ-a MilijanaBrkića na obilježavanju 23. obljetnice akcije "Plitvice" i pogibije prvog hrvatskog redarstvenika JosipaJovića.

"Nemojte njega, on je specijalac, heroj Domovinskog rata. Pustite ga na miru danas", rekao je Karamarko na pitanje gdje je Brkić te da li izbjegava novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako će taj problem s diplomom riješiti 400.000 nezaposlenih, dakle, 100.000 novonezaposlenih otkad je SDP na vlasti, onda sve diplome treba pobacati u smeće! Ja stalno postavljam pitanje što je s 400.000 nezaposlenih i diploma koji su na Zavodu za zapošljavanje, što je s 30.000 mladića i djevojaka koji su s diplomama pod rukom otišli u inozemstvo zadnje dvije godine otkad su nam ovi na vlasti. Je li to problem? Mi ćemo to riješiti", dodao je.

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Šef HDZ-a prokomentirao je i slučaj vukovarskog gradonačelnika ŽeljkaSabe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Događa se što se trebalo dogoditi, mislim da je taj čovjek odavno trebao dati ostavku zbog svih zlouporaba i krivnje da je počinio nekakav kriminal. Vidite kako se polako otvaraju sve afere SDP-a prema kojima oni imaju svavim drugi odnos nego tzv. aferama HDZ-a. Uvijek ponavljam naše afere su procesuirane, ljudi su presuđeni, vidite kako sad se distanciraju od ovog, to kao nije njihov posao, a itekako je njihov posao, naprosto otkrivaju svoje pravo lice", izjavio je.

Uvjeren je u pobjedu na predstojećim izborima za Europski parlament.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu oni pričati što hoće, mogu kreirati ankete kakve hoće, mi ćemo pobijediti", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo