vulgarni štimac / 'One koji kritiziraju moj rad nabijem na jednu stvar!'

Image

Dajući intervju nakon utakmice u Beogradu, izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac je u nekoliko navrata imao vulgarne komentare upućene svojim kritičarima.

8.9.2013.
9:32
VOYO logo

Igor Štimac poklonio je sam sebi za svoj 46. rođendan bod u Beogradu protiv Srbije. Iako od susjeda 'bježimo' devet bodova, hrvatski mediji su kritizirali Štimćev rad, a trener reprezentacije im nije ostao dužan.

"Rekao sam na početku kvalifikacija da će Belgija biti u TOP 10 u godinu dana, nije mi teško reći da su oni bolji od nas. Kazao sam da nam nije Srbija konkurent za prvo mjesto, nego Belgija. Jesam li tako najavio skupinu? Mihajlović je bio korektan, i ja sam njega podržao, okrivio sam srpske novinare za atmosferu u kojoj nije lako raditi. Ali ajmo se zapitati, kod njih je tako, no mi smo devet bodova ispred njih, a kod nas je ozračje kao da je rasulo. Hoćemo li se zapitati što mi radimo? Pa što smo mi, prvaci svijeta", upitao je Štimac, prenosi 24 sata.

Upitan kako će se Vatreni postaviti u preostale dvije utakmice u skupini, Štimac je odgovorio: "Bit ćemo kompletni u doigravanju. Tako. Rezultat me manje zanima, mi smo svoj rezultat ostvarili u Beogradu. A one koji će ocjenjivati mene kao trenera po rezultatima iz tih utakmica nabijem na jednu stvar. Važne su mi one dvije kasnije".

Također je priznao kako je bitno da Hrvatska bude nositeljica skupine.

"Ali neću srljati pod cijenu da umanjim izglede u doigravanju. Pa postoje prioriteti. Bit ćemo sigurno nositelji, možemo u najgorem slučaju biti na 11. mjestu tablice Fife. Po novom izračunu trebali bismo biti deveti, preskaču nas Grčka i Belgija, a mi opet idemo ispred Portugala. Idemo odigrati dobru utakmicu s Belgijom, uživati u njoj koliko je moguće. Napravit ćemo da par djece debitira, da osjete što je to", istaknuo je.

"Dobro se zna u kojim su klubovima igrači za reprezentaciju. A njima u Sigetu se poserem u usta" vulgarno je komentirao izbornik, koji je došao u situaciju da mu uspjeh na klupi Hrvatske ovisi o ishodu dodatnih kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako pitate hoću li podnijeti ostavku - hoću vraga", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo